DONATEURS

De campagnekosten worden gefinancierd door donaties van symphatisanten. Wil jij in de toekomst graag legaal kunnen consumeren en/of opereren in een transparante, gereguleerde cannabismarkt? Met als grote winnaars: jouw klanten?

Draag dan ook jouw steentje bij om de beeldvorming rond cannabis te verbeteren. Stort je bijdrage -onder vermelding van 'Campagnebijdrage Cannabis Aangenaam'- op rekening van de stichting VOC in Eindhoven.

IBAN: NL29ABNA0429817126, BIC: ABNANL2A.

Dank je wel!

HET CAMPAGNE TEAM

Doede de Jong

Derrick Bergman

Ernst Ellerman

Dietert Bleijs

Jan-Willem Luiten


Biologisch wietkweker en VOC medewerker

Secretaris en woordvoerder VOC

Producent

Studio en faciliteiten, web design en development

Grafische vormgeving

Ernst Ellerman

Ernst Ellerman is sinds 1986 actief als journalist en filmmaker. Hij ontwikkelt en produceert (multi)mediaproducties voor overheid, bedrijfsleven, onderwijs, musea en diverse omroepen. Stond ondermeer aan de basis van 'Fryske Himp – In poldermodel', een documentair portret over Doede de Jong, in 2013 uitgezonden via Omroep Friesland en NPO 2.

Derrick Bergman

Journalist en fotograaf Derrick Bergman specialiseert zich sinds 1994 in cannabis en de cannabiscultuur. Hij is secretaris en woordvoerder van de stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod (VOC) en coördinator van Cannabis Bevrijdingsdag. Zijn journalistieke producties verschijnen in binnen- en buitenland.

Dietert Bleijs

Afkomstig uit de reclamewereld werkte Dietert ruim 20 jaar als regisseur/producent in Rotterdam, waar hij zich specialiseerde in RTV-commercials. Sinds 2004 is hij vanuit zijn eigen Bleijsfilm studio actief als ontwikkelaar van vernieuwende multimediaprojecten voor een breed scala van opdrachtgevers.

Jan-Willem Luiten

Een vormgever in hart en nieren, dat is Jan-Willem. Hij werkt inmiddels ruim 20 jaar als grafisch vormgever voor diverse opdrachtgevers in het zuiden des lands. Zijn tomeloze passie voor vormgeving wil hij komende jaren -als docent- eveneens gaan delen met jongere generaties.